my followers

Wednesday, February 2, 2011

~tak sangka compodak udah jadi nangka~

salam kepada pengunjung blog nie .. hehehehe..... hari nie adalah hari pertama saya berada di kampung halaman.... best taw duk bersama kluarga tercinta.... apa yang aqu nak share ngan korang sume yang petang td aqu dapat sesuatu yang sangat bernilai yang mana x pernah aqu dapat sebelom nie.... haha...nak taw x ape dye??? hehe...ni nk story nie... 

petang tadi dalam pkul 3 petang, sedang syok aqu main gym kat "GYM TR" ngan geng2x gym aqu, tetiba dapat satu panggilan daripada customer aqu yang berbunyi "free x petang nie, jom kuar".... untuk pengetahuan korang, aqu ni pembekal supplement gym.. hahahaha.... cstemer aqu nie asalnya berat 30kg, selepas dua minggu minum supplement nie, berat dye naik 10kg. sape x hepy dapat naik berat bdan secepat tuh~ ngee~

kitorang g minum n makan2x..... ni part paling best, jeng3x...... hahaha... disebabkan dengan bantuan aqu perkenalkan dye dengan supplement "serious mass", dye hadiahkan aqu perfume "dunhill black"... mahal der~ xpernah aqu dapat n pakai bnde2x mahal cam nie.....  hahaha.... kat bwh nie pix perfume tuh~ 

Ni la hadiah yang aqu dapat~ ngeee....


ni la supplement yang bantu naik berat badan


10 comments:

Suraya said...

se blog bau~~`
hehe

atiqa aris said...

dunhill?tu bukan jenama rokok ke?

sharimi shaari said...

sue- mmg la..wangikan...?
atiqa- ntah tp perfume ni la yang top skunk...

ieda_amn said...

ade jgk yg pling ringan drp sy..huk3..klu sy minum berat jdi 50 la plak..xmo gemok~

sharimi shaari said...

berhnti minum la pabila sampai berat yang kamu nak.... slagi berat x sampai, wajib minum... =)

Suraya said...

mie..sue nak kurus...

KONCO BLOGGY! said...

bro. ajar aku cara g gym.. ap yg perlu aku wat dulu.. skrg berat 93 kg. ak nak trunkan n bina muscle .. how??

sharimi shaari said...

sue- bleh3x,,,
konco- bleh jer.. hahahaha

Profesor Adab said...

Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa? http://rosemujahid.blogspot.com/2011/02/sumpahan-allah-adalah-untuk-siapa.html

Profesor Adab said...

Analisis Surah Al-Fatihah mengikut konteks bahasa arab dgn Al-Quran
http://rosemujahid.blogspot.com/2011/01/analisis-surah-al-fatihah-mengikut.html